DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har en god veninde, Brittany, der kommer fra Canada, er rigtig glad for Danmark. Faktisk er hun så glad for Danmark, at hun overvejer at flytte hertil for en periode. I den periode er det meningen, at hun skal studere.

Det er noget, vi glæder os til, allesammen, der kender hende. Det er nemlig, fordi hun er så sød, og vi elsker hende allesammen.

Hun smuglærer hele tiden

Hun er allerede begyndt at google ‘learn danish free‘, fordi hun gerne vil lære sproget en smule, inden hun flytter hertil. Hun synes nemlig, at det lyder så sjovt, når vi snakker, og hun har svært ved at udtale det. Det er der såmænd ikke noget at sige til. Sådan er det nu engang.

Jeg vil også lære fra mig

Nå, men det er ved at være på tide, at jeg får lært hende lidt. Og ved I hvad? Det er der såmænd en ganske fornuftig løsning på: jeg tager til Canada henover julen, hvor jeg gerne vil lære hende lidt af de ting, som jeg kan på dansk. Jeg synes selv, at jeg har et ret så stort ordforråd, og det er bare superdejligt, når man ligesom kan brillere på den måde.

Jeg har været nede, men er kommet op

Ellers må jeg indrømme, at det har stået lidt trægt til her det sidste stykke tid. Det gør ikke noget, men jeg har ikke kunne få mig selv ud af sengen. Det er dog ovre nu – jeg tror bare, at jeg havde brug for at skrive det, for jeg har ærligt talt ikke så mange tætte veninder, andre end Brittany, som jeg kan fortælle denne slags hemmeligheder til.

Dejligt at sætte ord på det

Du er nu min fortrolige, og det er superdejligt. Jeg elsker generelt, når man fortæller sådan noget til andre, for det er som om, der sker en eller anden form for forløsning i sindet, når det bliver fortalt.