DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Som i ved så kan jeg rigtig godt lide at rejse rundt i hele verden. Det gælder især om sommeren hvor jeg elsker at tage på sommeferie flere steder i verden for at opleve sydens sol og nogle anderledes kulture. Men til næste år vil jeg gerne have en pænere krop jeg kan vise frem når jeg skal ligge ved stranden og sole mig i de varme temperature. Derfor er jeg her i efteråret begyndt at træne og ændre lidt småting på min kost. Jeg har aldrig synes at min kost var sådan super forkert så derfor tror jeg er det med tilføjelsen af træningen vil gøre meget for mig og min krop. 

Jeg er begyndt i et fitnesscenter og træner et par gange om ugen alt efter hvad kalenderen lige tillader. For at sikre mig at min træning går så godt som muligt og at mine muskler udvikler sig som de skal og jeg ikke render ind i en skade, så tager jeg proteinpulver i form af en shake efter træning. Det er en nem måde at få et stort skud protein efter træning. Protein er nemlig det vigtigste element i din krop for at du kan opbygge de muskler du bruger så mange timer i et fitnesscenter på at få trænet op. 

Jeg kan mærke at siden jeg begyndte at træne så føler jeg mig mere frisk og jeg har mere energi i løbet af dagen. Jeg føler mig også mere mentalt frisk, så det er helt sikkert noget jeg vil fortsætte med. Derudover så kan jeg også allerede begynde at se resultater som holder mig meget motiveret frem mod sommeren. Jeg vil gerne komme med en klar opfordring om at du også begynder at træne. Det kan være du også kan nå at få en lækker krop til sommer ellers vil du i hvert fald sikkert opleve mere overskud i din hverdag.