DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Her i 2020 er jeg begyndt at få lidt en ny hobby. Faktisk startede det i slutningen af sidste år, men den har holdt ved her i det nye år og jeg nyder det rigtig meget og hjælper mig meget med at slappe og stresse af efter en lang dag på arbejde.

Min nye hobby er gaming. 

Jeg gamer på både min computer og på den nye PlayStation jeg har købt. Netop fordi PlayStationen er ny så er det selvfølgelig den der bliver brugt mest lige nu, men jeg nyder nok mest at have adgang til tastatur og mus når jeg skal game. Derfor ender det nok med at PlayStationen primært bliver et sideprojekt når jeg lige er træt af de spil jeg har på min computer. 

Når jeg gamer så opdagede jeg hurtigt at jeg begyndet at få ondt i øjenene på grund af lyset fra skærmen. Derfor gik det hurtigt op for mig at jeg havde brug for et par skærmbriller til at dulme lyset en smule og gøre det mere behageligt for mine øjne. I den forbindelse så faldt jeg over gamerbriller som er sådan nogle jeg bruger nu mens jeg sidder foran skærmen. Det er vigtigt for mig at jeg passer på mit syn mens jeg gamer og at jeg ikke risikerer at få øjensygdomme.

Hvis du gerne vil høre mere om gamerbriller, så kan du eventuelt læse mere på nettet, eller kan du gøre ligesom jeg gjorde da jeg opdagede dem at gå ned til din lokale optikker og høre om det er noget de kan hjælpe med. De tilbød rigtig god service og jeg gik glad og tilfreds derfra de hjalp mig lige fra at teste mit syn for at se om der allerede nu var nogle fejl til at finde de helt perfekte briller til mig.