DEL
mobil til børn

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Pokemon go feberen ramte for alvor danmark i efteråret 2016, og siden der har mine niecer været fuldstændigt bidt af det. Når de har besøgt mig, har de været helt vilde for at komme ud i naturen for at lede efter pokemon. Jeg må indrømme at det faktisk er lidt sjovt og ideen bag er jo fuldstændigt genial. Frem for at børnene sidder foran tv’et eller foran computeren, kommer de ud og bevæger sig i naturen, hvilket er fantastisk. Især hvis vi kigge på det stigende samfundsproblem som fedme og overvægt. Men nu vil den mindste niece også være med i legen og have sin egen mobil, så derfor må vi ud og finde en til hende. Det eneste krav til telefonen er at den skal kunne spille pokemon go.

Der findes jo et hav af mobiler i dag. Mobilmarkedet er lige så svært at finde ud af som jeg ved ikke hvad. Et er hvilket abonnement man skal vælge, andet er så hvilken mobil det skal være.

På vores pokemon jagt har vi været forbi et par mobil butikker på strøget og blevet anbefalet en masse modeller. De forskellige butikker anbefaler forskellige modeller, ud fra hvad de har på tilbud, kombineret med deres abonnementer. Vores mål er blot at finde en telefon, som kan spille pokemon go og den skal være ude abonnement. Eftersom det var umuligt at finde nogle gode tilbud i fysiske butikker, har jeg lovet min søster at tjekke nettet igennem, for at finde den rette mobil.

Jeg søgte på Google efter “Find bedste mobil til børn“, og fandt frem til hjemmesiden mobil.nu. Her var der en masse gode bud på telefoner som understøtter pokemon go, og direkte henvisninger til steder hvor man kan købe telefonen. Nu skal vi bare have bestilt den telefon, og ud og spille pokemon go igen.

DEL
Tidligere artikelEn gang iPhone
Næste artikelHvis jeg havde børn…