DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I næste weekend skal jeg til mit drømmebryllup, og det er noget jeg har glædet mig til i mange mange år. Det er godt nok ikke mit eget, men min bedste veninde, som jeg har kendt hele livet. Hun har været sammen med sin dejlige kæreste i mere end 10 år, og den 7. juli siger de endelig ja til hinanden på Vedholm slot, og jeg kan næsten ikke huske, hvornår jeg sidst har glædet mig så meget til noget.

Omgivelserne bliver smukke, vejret ser ud til at blive perfekt, maden og stedet er bare så idyllisk og alt ser ud til at blive helt fortryllende, og nå ja, jeg skal være brudepige – naturligvis.. ellers var jeg virkelig også blevet skuffet 🙂

Jeg har lige modtaget det smukkeste hårpynt, der matcher hendes smukke brudekjole, og jeg kan næsten ikke lade være med at gå rundt med det, selvom jeg naturligvis passer meget på. Det ville jo være en katastrofe, hvis der skulle ske noget med det.

Der er nogen som synes at bryllupper er en sur pligt, men jeg er bestemt ikke en af dem. Faktisk synes jeg ikke, der findes noget smukkere end to mennesker, der siger ja til at tilbringe resten af livet sammen, og det er en af de dage, hvor alle bare er glade, og der hele tiden er god stemning.

Det er noget sjovt noget, at jeg kan blive så spændt over det, da det jo ikke rigtig har noget med mit at gøre, og at de har været sammen i så mange år, så det ikke er noget der kommer som en overraskelse, eller kommer til at betyde noget. Men jeg ved hvor meget det betyder for hende, og det er nok derfor det betyder så meget for mig også.

I alle tilfælde så glæder jeg mig som en lille teenage pige, der skal Justin Bieber koncert, og jeg skal nok holde jer opdateret med hvordan det gik.