DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er vigtigt, at man har et forhold til sin krop, hvor man kan mærke efter, hvis der er noget, der begynder at føles anderledes. Det er vigtigt, at man forsøger at holde sin krop sund hele livet, for elles kan livet godt blive træls og smertefuldt. I denne artikel kan du læse lidt mere om, hvad du f.eks. skal være opmærksom på at mærke efter for. Dette er nemlig noget, som flere glemmer.

Har du ondt i håndleddet?

Det kan være, du pludselig er begyndt at have ondt i håndleddet nogle gange? Smerter i håndleddet kan komme på flere forskellige måder, men der er næsten altid tale om en form for overbelastning, hvor håndleddet har brug for ekstra støtte. Hvis du sidder meget foran en computer, så er du faktisk i risiko for at skulle bruge et håndledsstøtte på et tidspunkt. Det kan nemlig godt være hårdt for håndleddet at bruge en computer. Det kan naturligvis også blive nødvendigt at bruge håndledsstøtte, hvis du har fået en skade i noget sport eller lignende, og nogle gange er håndledsstøtten bare en stor hjælp til styrketræningen.

Begynder du at have dårlig balance?

Hvis du opdager, at du synes, du begynder at have dårligere balance, så kan det være, du skal øve dig lidt på din balance på et balancebræt. Sådan et kan du med fordel bruge, mens du alligevel skal se nyheder eller andet i TV. Det er vigtigt, at man har en god balance igennem livet.

Et modermærke, der forandrer sig?

Hvis du har et modermærke, der begynder at se anderledes ud, så er det virkelig noget, du skal være opmærksom på. Man siger især, at det er farligt, hvis mærket begynder at blive mørkt og sprede sig ud som en stjerne. Du bør dog altid kontakte din læge ved de mindste forandringer i dine modermærker.