DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har på det sidste oplevet, at mine tænder ikke længere er så hvide, som de burde være. Og det har faktisk resulteret i, at jeg er gået fra at være et stort smil til at være ked af mit smil – så det vil jeg gøre noget ved.

Tandblegning?

Jeg har som altid sat mig lidt ind i, hvad der er af muligheder for at blive mere glad for mit smil. Sagen er den, at mine tænder er blevet mere gullige og det kunne godt skyldes, at jeg er begyndt at drikke mere kaffe. Med en travl hverdag, hvor jeg skal holde energiniveauet højt, er det simpelthen et nødvendigt onde. Jeg opgiver ikke min kaffe. Jeg tror i øvrigt, at energidrik og sodavand er noget værre for tænderne.

Jeg har aldrig røget, så det kan ikke være årsagen. Jeg synes, at det er virkelig ulækkert. Det kan lugtes længe efter, og det ødelægger virkelig stemningen for mig. Alle der ryger, lugter af værtshus og det er bare ikke mig, så det er ikke rygning, der farver tænderne.

Jeg har læst, at en tandblegning virkelig kan hjælpe på gule tænder, men min nuværende tandlæge er ikke meget for at udføre det, så jeg må på udkig efter en ny tandlæge her i København.

Det uoverskuelige gjort nemt

Så da jeg begyndte at Google efter en ny tandlæge, faldt jeg over en virkelig smart service. Hos Nytandlæge.dk har de samlet stort set alle tandlæger i hele landet, og så kan man ellers shoppe rundt.

Jeg elsker sådan nogle services, fordi det ellers virkelig kan blive kedeligt at sætte sig ind i sådan noget. Jeg føler ligesom, at når jeg betaler så mange penge, som jeg gør hos tandlægen, så skal de altså også gøre det nemt at skifte til en ny. Og det gør de hos Ny Tandlæge.

Så nu kaster jeg mig ud i det. Jeg tager mig en tandblegning, for selvom jeg har læst, at det kan være lidt skadeligt for emaljen på tænderne, så kan man gøre det ret skånende med ny teknologi, og det er vigtigt for mig, at jeg har et smil, som jeg kan være stolt af.