DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Juleferien kan bruges på mange måder. Nogle vælger at turnere hele familien rundt til forskellige julefrokoster og når den stress er forbi begynder de at planlægge den helt store nytårsfest. Sådan har jeg da også før holdt en juleferie, men ikke i år. I år var alt stressen skiftet ud. Jeg var dog stadig tilstede til enkelte julefrokoster men havde valgt at sige nej til nogle og skulle i år ikke stå og planlægge nytårsfest. Derfor så jeg muligheden for at renovere mit hjem en smule så det kunne blive endnu flottere og jeg ville blive gladere for at bo herhjemme

Det helt store projekt var at skifte gulvet i min stue. Jeg havde undersøgt mange forskellige gulve men endte i sidste ende med at det skulle være en flot og alsidig sildebensparket som skulle pynte i min stue. Det slags gulv kan bruges mange steder og jeg elsker trægulve så derfor lå det som et naturligt valg for mig. 

Jeg gik i gang allerede inden jul da jeg gik på juleferie for at sikre mig at jeg havde rigeligt med tid til at nå hele projektet. Det startede selvfølgelig med at jeg tømte hele stuen og havde fået et par venner over til at hjælpe med at flytte de tunge ting. Når det så var gjort kunne vi begynde at rive gulvet op og sørge for at det var færdigt inden dagen var omme.

Derefter var missionen simpel og nu skulle gulvet bare ligges. Det var selvfølgelig lidt sværere end bare at lægge et lige gulv, men det kunne stadig lade sig gøre og der var super god hjælp at hente online på hvordan man gør det bedst. 

I dag er jeg meget tilfreds med mit nye gulv. Det er blevet efter behandlet for at kunne holde længere og jeg er helt vild med hvordan det ser ud og håber det vil holde i mange år endnu.