DEL
vej

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har i længere tid overvejet det, og nu er jeg kommet frem til en endelig beslutning. Jeg vil have et kørekort, så jeg også har mulighed for at bruge bilen. Indtil videre har det kun været min mand, som har brugt bilen. Det er dog begyndt at være irriterende for ham, da han er nødt til at køre mig rundt, hvis jeg skal ud. Derfor har vi begge besluttet, at det vil være en god ide, hvis jeg også får mig et kørekort.

En beslutning med mange overvejelser

Det har dog været en svær beslutning, hvor der skulle overvejes en masse ting. Jeg har i mange år fravalgt at tage et kørekort, da jeg ikke rigtig har haft brug for det, og samtidig er det en dyr udgift, som jeg ikke har haft råd til. Nu er min mand dog blevet træt af, at han skal køre mig til det hele. Og det kan jeg også godt forstå, da han nærmest har fungeret som taxachauffør for mig. Vi er derfor kommet frem til, at jeg nu skal tage det kørekort.

Førstehjælpskursus

Når man skal begynde at tage et kørekort, skal man også huske at tilmelde sig et førstehjælpskursus, da det er et krav, hvis man skal have et kørekort. Det synes jeg er en rigtig god ting, da det er vigtigt, at man kan give førstehjælp. Hvis du godt kunne tænke dig at finde et godt førstehjælpskursus, kan du læse mere her.

Jeg glæder mig

Jeg kan næsten ikke vente med at få mit kørekort, så jeg også kan begynde at bruge bilen. Jeg glæder mig faktisk så meget, at jeg er begyndt at kigge på en ny bil, som er lidt større. Min mand mener dog ikke, at man vi har brug for en ny bil, lige nu. Så jeg tror kun, at det bliver ved tanken. Jeg havde ellers et godt øje til en flot Audi.