DEL
Julefrokost julesweater

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Veninderne og jeg elsker at opføre os en smule fjollet en gang imellem – og denne gang har vi taget det til helt nye højder. Vi har nemlig besluttet os for at holde en julefrokost, og det skal ikke være en traditionel julefrokost i december måned. Vi har valgt at holde julefrokost i juni måned, for at gøre noget sjovt og utraditionelt.

Vi er 10 tøser der skal til julefrokost, så det skal helt sikkert nok blive en festlig og god aften. Vi har besluttet os for at holde vores julefrokost på en hyggelig restaurant inde i centrum, hvor der er den perfekte stemning til en festlig aften. Der skulle lidt arbejde til, men til sidst fik vi restauranten overtalt til at lave en helt særlig julemenu til os, som byder på alt det bedste fra en traditionel julefrokost. Vi skal først have fiskeanretning til forret med blandt andet æg, rejer og sild, og til hovedret skal vi have flæskesteg, lun leverpostej og brunkartofler. Til dessert har de lovet at lave ris a la mande til os, og jeg skal stå for at have en smuttet mandel og en mandelgave med. Vi skal selvfølgelig også drikke en masse gode juleøl og have den klassiske julesnaps til. Sild og snaps passer så fint sammen.

I løbet af aftenen har vi planlagt at vi skal lave pakkespil, som man gør til en rigtig julefrokost. Vi skal hver have 3 gaver med til en værdi på omkring 20 kr. pr. gave, og så sørger Bolette for at have terninger og et raflebæger med. Ikke nok med at vi skal spise god julemad og lave en masse sjove julelege, så skal vi også iføre os et julet outfit – og jeg ved lige præcis, hvad jeg skal have på!

Den ultimative julepåklædning for mig er en flot og farverig julesweater. Jeg har valgt at købe en rød julesweater med rensdyr og julehjerter på, som afspejler alt det jeg elsker ved julen. Jeg elsker julens farver og alle dens skønne traditioner, og derfor synes jeg at denne julesweater passer perfekt til en julefrokost. Jeg glæder mig til at have den på til en festlig aften med pigerne, som med garanti skal blive en sjov og festlig fornøjelse.