DEL
bærbar computer på bord

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Den sidste tid har jeg arbejdet en del hjemmefra, og det kommer jeg også til at gøre fremover. Derfor har jeg besluttet mig for at indrette et kontor herhjemme for at gøre det lidt mere hyggeligt for mig selv. Det er ikke helt fastlagt, hvordan det skal se ud, men jeg vil alligevel gerne dele det med jer.

Meget kontor på få kvadratmeter

Som I sikkert ved, har jeg ikke vildt mange kvadrater at gøre med, og derfor skal jeg vælge mine møbler med omhu. Heldigvis har jeg fundet det helt perfekte skrivebord, der kan hænge på væggen. Det er kun 50 cm bredt, så det fylder ikke ret meget. Jeg fandt det på denne hjemmeside, og venter spændt på at det kommer hjem.

Fordi skrivebordet ikke er så bredt, har jeg købt nogle små hylder, der kan hænge over det. På dem regner jeg med at sætte kontorartikler og måske en lille hyggelig plante. Jeg skal selvfølgelig også have mig en slags kontorstol, men jeg har ikke fundet den rigtige endnu. Den må nemlig heller ikke fylde for meget, men de fleste kontorstole er ret store.

Et godt arbejdsmiljø derhjemme

Jeg er glad for, at jeg er gået i gang med at lave et hjemmekontor. Som sagt arbejder jeg en del hjemmefra lige for tiden, og det kan nogle gange være svært for mig at adskille arbejde og fritid. Det håber og tror jeg på, at min nye arbejdsstation herhjemme kan hjælpe mig med. Derudover er det vigtigt for mig at have et godt og stimulerende arbejdsmiljø, men jeg har indtil nu arbejdet fra min sofa. Det er ikke optimalt, og jeg er bange for, at jeg på længere sigt får rygproblemer, hvis jeg fortsætter med det. Jeg har brug for et sted, hvor jeg kan sidde i en ordentlig arbejdsstilling.