DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er fredag, vejret er skønt, og jeg har en fantastisk weekend i vente. Jeg skal nemlig ses med to af mine veninder fra gymnasietiden, og det er alt for længe siden, vi har set hinanden, så jeg glæder mig så meget til endelig at se dem igen over en middag og en dejligt glas vin!

Et trekløver

De to skønne piger, der kommer på besøg, var mine bedste veninder i gymnasiet, og vi har holdt kontakten lige siden. Selvom vi ikke snakker sammen vildt tit, er alt bare som det plejer, når vi snakker i telefon – kender I det? Når vi så ses, skal hele verdenssituationen selvfølgelig vendes, og vi kunne plapre løs indtil solen står op. Jeg er virkelig glad for, at vi fortsat er så gode veninder på trods af, at vi har bevæget os i vidt forskellige retninger efter gymnasiet.

Middag og god vin

Vi ses typisk tre gange i året, og der forkæler vi gerne os selv med lækker mad eller en god oplevelse. Denne gang har vi aftalt bare at nyde en dejlig middag på min terrasse. Jeg har valgt at bestille udefra, da jeg hellere ville bruge min tid på pigerne end på madlavning.

Til den perfekte middag hører sig selvfølgelig en god vin, og jeg ville gerne gøre lidt ekstra ud af den, så jeg gik til min lokale vinhandler. Da vi alle tre er helt vilde med rødvin, spurgte jeg ham, om han kunne anbefale en god rødvin. Han anbefalede mig en Pinot Noir, som er en meget ædel druesort fra Bourgogne-området i Frankrig. Jeg valgte to forskellige flasker, så der er lidt at vælge i mellem. Siden jeg købte dem, har jeg glædet mig til at smage dem, da Pinot Noir skulle være en af verdens fineste og bedste vine. Så nu må vi se, om den lever op til forventningerne – mon ikke den gør det?