DEL
tilbud og tests af smartphones

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Min gamle telefon er ved at blive langsom og batteriet holder kun en halv dag. Okay, jeg bruger den også meget, både til instagram, facebook og forskellige søgninger på nettet, men den burde kunne holde til mere. Jeg er meget i tvivl om hvad jeg skal vælge og vil i dette indlæg give et bud på mine overvejelser og krav til min nye telefon.

Mine krav til min nye telefon er egentligt ret simple. Den skal have et godt kamera, lang batteritid, og et flot design. Derudover må den også gerne være hurtig, så jeg ikke skal vente for lang tid for at åbne forskellige programmer. Jeg har tidligere været meget glad for min iPhone 4S, den har holdt i knap 3 år, og den var virkelig hurtig da jeg den. Men jeg må også indse at den har udtjent sin værnepligt, og den snart skal på pension. Jeg hælder meget til at vælge iPhone igen, men har på den anden side også lyst til at prøve noget nyt. Jeg vil finde et sted med tilbud, priser og bedømmelser af telefoner, hvor jeg skal sammenligne de forskellige aktuelle modeller. Jeg har læst at Huawei skulle lave nogle rigtig gode mobiltelefoner, til ret gode priser. Jeg synes jeg har nok at bruge penge på lige for tiden, så hvis jeg kan få en mobiltelefon som er næsten lige så god som f.eks. en iPhone, kunne det være lækkert.

Kan jeg vænne mig til Android?

Mange af konkurrenterne til iPhone, køre jo med et andet styresystem end iOS, nemlig Android. Jeg har et par veninder som har været meget glad for deres telefoner med Android, og jeg bør da også kunne vænne mig hurtigt til det. Jeg mener, hey jeg er jo ikke 60 år, og er rimelig god til ny teknologi. Det kan godt være jeg vælger den nye Huawei Mate 9 Pro, som kommer på markedet inden længe. Jeg har jeg gjort min køb, vi jeg opdater jer med en anmeldelse, af den telefon det nu bliver.

Hej så længe…