DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg skal have lavet mit badeværelse om!

Måske I har læst mit opslag om renovering i juleferien .. Nu er den gal igen. Renoveringslysten har hevet fat i mit igen – og jeg må simpelthen fortsætte med at renovere andre steder.

Denne gang har jeg valgt, at renoveringen skal ske på badeværelset. Jeg er simpelthen så træt af mit nuværende badeværelse. Der er ikke blevet gjort noget ved det, siden jeg flyttede ind, og nu er det altså på tide!

Jeg ønsker et mere minimalistisk badeværelse, hvor alting har sin plads, og hvor det er nemt at rengøre! Som I måske ved, er jeg ikke så vild med de helt skrappe rengøringsmidler. Mange af dem er decideret giftige, og det vil jeg ikke have noget af i mit hjem! Jeg har fx tidligere delt et trick om, at æblecidereddike kan tage meget af snavset – men det gælder ikke i alle tilfælde.

Det er fx ikke altid tilstrækkeligt, når man skal rengøre på badeværelset. Jeg har derfor fået en masse kalkafmærkninger i badet, som jeg ikke kan slippe af med igen! Jeg tror måske, det er et af de tilfælde, hvor man har brug for stærke rengøringsmidler ..

Eller .. Måske jeg bare skal have nogle fliser, der er nemmere at tørre af og gøre rene. Det er også en god undskyldning for at give sit badeværelse et nyt look – også selvom man mest er motiveret ud fra et æstetisk grundlag!

Faktisk så trænger hele mit badeværelse til en stor renovering. Jeg vil have nye fliser, nyt gulv og en ny og mere praktisk indretning. Jeg synes, det kunne være enormt fedt, hvis jeg kunne få store skyde-spejle med opbevaringsplads bag ved – men ellers, så er der faktisk ikke andre ændringer, jeg er helt sikker på, hvordan jeg ønsker, skal udføres.

Derfor har jeg valgt at kontakte ML murerservice, som har et professionelt syn på forholdene. De kan komme med forslag til, hvordan jeg udnytter pladsen bedst muligt og komme med tanker om indretning, som man ikke lige møder i et indretningskatalog. Jeg behøves jo ikke tage imod alle deres forslag, men jeg lytter gerne til en eksperts råd!