DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har i noget tid nu gået og overvejet om jeg skal til at have et kæledyr. Jeg bor alene og kan til tider godt føle mig lidt ensom. Derfor tror jeg det vil være en god idé at have et kæledyr. Jeg er vokset op med kæledyr i huset og ved derfor godt hvilke forpligtelser der skal til for at kunne passe sådan et. Jeg har dog aldrig prøvet selv at skulle passe det, så jeg er spændt på hvor meget tid man rent faktisk skal bruge på det, som jeg ikke har opdaget mens mine forældre havde ansvaret for hunden. Derfor har jeg også overvejet at tage hunden på ferie i min lejlighed i en uges tid for at kunne teste det af på mig selv uden at forpligte mig fuldt ud.

Det jeg overvejer mest at anskaffe mig er en hund. Jeg er vokset op med hund og jeg elsker hunde. Jeg synes det klart er et af de sødeste dyr og jeg vil elsker at bruge tid på at lære det nye tricks man kan vise frem. Jeg er klar over mængden af gåture man skal ud på og jeg ved også godt at når man bor i en lejlighed som mig så er det noget man skal være ekstra god til fordi man ikke lige have en have man kan åbne ud til at den så kan forbruge lidt energi der. Jeg er også klar over de omkostninger der er med forsikringer og hundetegn som loven foreskriver der skal være

Derudover så overvejer jeg også en kat. Det ville være sådan at den bare skulle være indenfor hele tiden, men det synes jeg samtidig også er lidt synd for dyret selvom der er mange der har det sådan. Men samtidig er det også lidt nemmere at passe en kat end det er at passe en hund.