DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Min rigtig gode veninde Sofie skal inden længe være mor til en lille dreng. Hun har haft en lidt hård graviditet, da hun ret tidligt i forløbet fik konstateret bækkenløsning og måtte sygemeldes fra sit arbejde. Derfor havde jeg lyst til at forkæle hende lidt ekstra, og besluttede med derfor for at planlægge et baby shower for hende.

Invitationer og planlægning

Jeg startede med at hive fat i Sofies andre veninder samt hendes mor og lillesøster for at høre, om de havde lyst til at være med til at overraske hende med et baby shower. De syntes alle sammen, at det var en god ide, og vi blev enige om at holde det hos mig.

Efterfølgende gik jeg i gang med at planlægge dagen, og det første og vigtigste, der skulle på plads var pynten – jeg udnytter jo gerne enhver lejlighed til at pynte op. Dog var jeg en lille smule i tvivl, om jeg overhovedet kunne finde pynt lavet specifikt til baby shower, da det jo er et amerikansk koncept. Min tvivl forsvandt hurtigt, for hold da op hvor kan man finde meget sødt baby shower-pynt på nettet! Jeg bestilte mad fra Sofies yndlingscafé og fik dem til at anrette det, så det passede ind i mit blå tema.

Overraskelsen

Vi overraskede Sofie i lørdags, og hun blev virkelig glad og rørt over, at vi alle var samlet for at fejre hende og lillemanden. Gaverne faldt i god jord, og der var en hyggelig stemning dagen igennem. En af de andre piger havde fundet på en leg, der virkelig satte gang i lattermusklerne. Alle skulle på forhånd give hende et babybillede af sig selv, og til festen skulle Sofie så gætte, hvem der var hvem. Det er sværere, end man lige tror, og hun gættede da også forkert et par gange, men det var virkelig en underholdende leg, som jeg vil huske på til fremtidige arrangementer som dette.