DEL
nøgler

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg havde en rigtig træls oplevelse i går, da jeg kom hjem fra arbejde. Jeg havde lige låst mig ind, og var ved at sætte alle mine vare, fordi jeg havde været ude og handle med børnene, efter arbejde. Da jeg så havde lagt alle mine ting på bordet, kunne jeg høre børnene ude i bilen, så jeg skyndte mig ud. I denne henseende smækkede døren i, og her kom mit problem så. Jeg havde lagt mine nøgler med mine vare, og jeg var derfor kommet til at låse os ude. Jeg prøvede der efter at ringe til min mand, men han var stadig på arbejde, og var først hjemme to timer efter. Jeg var derfor rigtig i problemer, da vi ikke kunne stå og fryse uden for, inden til min mand kom hjem.

Måtte tilkalde en låsesmed

Jeg var derfor nødt til at tilkalde en låsesmed, som kunne låse os ind, så vi ikke skulle stå og vente i flere timer. Jeg var dog heldig, fordi der er en låsesmed i Roskilde, som jeg kunne tilkalde, og de kom rigtig hurtig derud, så vi kunne komme ind igen. Hvis man derfor selv bor i Roskilde eller omegn, kan det klart anbefales at kontakte denne låsesmed i Roskilde, da de gjorde arbejdet nemt og hurtigt.

Det gør jeg ikke igen

Efter denne oplevelse er jeg blevet langt mere opmærksom på at have mine nøgler på mig hele tiden, så jeg ikke kommer til at låse mig ude igen. Jeg skal derfor også vende mig til, at jeg ikke skal smide nøgler, lige så snart jeg kommer hjem, hvis jeg kommer til at gå uden for igen. Selvom det derfor har været en træls situation, så har jeg også lært en masse fra det, og jeg har også sagt det videre til mind mand, så han heller ikke kommer til at gøre samme fejl, som jeg gjorde.