DEL
julegaver

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Julen står for døren, og jeg skal til at finde gaver til børnene. Det er dog gået hen og blevet et svært projekt, da jeg ikke kan finde ud af, hvad jeg skal købe til dem. Jeg har haft mange forskellige overvejelser, jeg kan dog ikke komme frem til et endeligt valg, da børnene også skifter mening hele tiden.

Min søn ønsker sig et bordfodbold

Jeg snakkede med min søn, her den ene dag, og han fortalte, at han godt kunne tænke sig et bordfodbold. Han har åbenbart prøvet det ved en af hans venner, og han synes, at det er rigtig sjovt. Jeg regner derfor med, at jeg køber et bordfold til min søn. Jeg faldt over en hjemmeside, som sælger bordfodbold. Jeg vil derfor bestille et derfra i morgen. Hvis du leder efter et bordfodbold, kan du læse mere her.

Min datter er svær at finde julegaver til

Nu hvor jeg har fundet en julegave til min søn, skal jeg til at finde en julegave til min datter. Det kan dog gå hen og blive langt sværere, da hun ikke kan finde på noget, som hun ønsker sig. Hun har i lang tid snakker om en speciel dukke, som kan snakke. Det er hun dog ikke interesseret i mere, da hun allerede har prøvet den op i skolen. Jeg har dog overvejet at købe en anden dukke, som både kan snakke og sove. Jeg er dog lidt usikker på, om det er noget for hende, nu hvor hun ikke ønsker sig den anden dukke mere.

Har stadig lidt tid at løbe på

Der er heldigvis stadig et stykke til juleaften, så jeg har lidt tid at løbe på endnu. Jeg vil dog gerne snart have det på plads, så det ikke bliver alt for stressende. Jeg regner med at få det på plads i næste uge, så vi kan nå at hygge os op til juleaften.