DEL
iphone 7 red

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I mandags lancerede Apple en ny iPhone. Ingen viste at der skulle komme en ny iPhone, så det kom bag på mange, inklusiv mig selv. Det var dog en dejlig ting at blive overrasket over, da jeg er helt vild med den nye telefon. Jeg har læst side op og side ned omkring den nye telefon, og det vil jeg fortælle jer om her.

Som nævnt blev den nye iPhone 7 RED lancerede i mandags, og det skete ved at Apples webshop var nede i et par timer og senere havde siden et helt andet design, nemlig rødt. Som billede i artiklen viser, var det kun bagsiden vi kunne få lov til at se, og mange troede at telefonen var helt rød. Senere kunne vi få lov til at se forsiden, og den viser sig at være hvid. Det var jeg en anelse skuffet over, da det kunne have været lidt sejt hvis hele telefonen var rød. Ligeledes er alt tilbehør standard hvidt, og det ville også have været lækkert hvis det var rødt. Men telefonen er blevet lanceret på baggrund af et 10 årige langt partnerskab mellem Apple og RED som er en global fund, der har en mission om at gøre verden fri for HIV og AIDS. Hver gang Apple sælger en iPhone RED, går der et tilskud til RED, hvilket jeg er hel vild med.

Hvor skal jeg købe telefonen?

Samtidig med at jeg undersøgte alt om den nye iPhone RED, fandt jeg flere artikler som beskrev hvor man kan Finde den bedste mobil på markedet. Holdningerne er lidt blandet, nogle mener vi skal købe uden abonnement og andre mener vi skal benytte det tilskud der er ved at tegne et nyt abonnement. Jeg har besluttet at bestille den direkte på apple.dk, og de har lovet jeg har den allerede i næste uge. Weeeee