DEL
Kors på kirkegård

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der har været lidt stille på bloggen den sidste måneds tid, og det er der desværre en trist årsag til. Jeg har mistet et familiemedlem, som stod mig meget nær, nemlig min farmor. Jeg forsøger at trøste mig selv med, at hun har levet et langt og godt liv, men hold da op hvor synes jeg, det er hårdt. Derfor har jeg skrevet dette indlæg for at få sat ord på nogle af de følelser, jeg går og roder med lige for tiden.

Min bedste ven

Min farmor var på mange måder min bedste ven. Siden jeg var helt lille, har jeg haft et meget tæt forhold til hende, og hun har fyldt rigtigt meget både i min barndom og i mit voksenliv. Uanset hvad har hun altid været der for mig. Der var ikke noget som helst, jeg ikke kunne dele med hende, og det vil jeg altid være taknemlig for.

En meget hård dag

Siden min farfar døde for godt fem år siden, har min farmor boet alene i deres lille hus. Det betød, at huset skulle ryddes og rengøres. Vi blev i familien enige om, at det var en god ide at bede om professionel hjælp til tømningen og rengøringen af dødsboet. Vi fandt et lokalt firma, som har stor erfaring med det, og det var en kæmpe hjælp på dagen. Det var nemlig hårdt at stå der i et hjem, man som barn har brugt utallige timer i, og se hvordan det bare blev mere og mere tomt. Derfor var det rart, at der var nogen til at give en hånd med. De to søde medarbejdere var også meget forstående over for situationen og var gode til at give os plads.

Husker på det gode

Selvom jeg lige nu går gennem en hård tid, forsøger jeg at huske på alle de gode stunder, vi har haft sammen – det tror jeg er vejen frem. Jeg vil altid huske hende for hendes varme væsen og gode humør.