DEL
Efterår

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Efterårsferien er skudt i gang, og hold fast, hvor jeg glæder mig! De sidste par uger har været hårde med eksamen og sygdom, og så endda oven i mit rygestop. Heldigvis har jeg holdt mig på måtten, og i de sidste par dage har jeg virkelig kunne mærke, at jeg snart er klar til at slippe min e-cigaret helt. Det er en fantastisk følelse!

Efteråret skal nydes for fuld skrue

Jeg er kommet over både eksamen og snue nu, så jeg er i den grad klar til at nyde ferien. Heldigvis sker der en hel masse dejlige ting rundt omkring i byen, så mon ikke min kommende Tinder-date kommer til at indebære lidt græskarskæring…

Jeg elsker efteråret, og efterårsferien er måske den bedste ferie på hele året. Den er altid meget tiltrængt efter en hård start på undervisningen, men der er intet stress om julegaver eller sommerferieplaner. Man ved også fra starten, at vejret kan blive både godt og dårligt, så man er helt forberedt på at hygge udendørs og indendørs. Hvis vejret er godt, er det helt fantastisk til gåture i skoven og andre hyggelige familie-aktiviteter. Hvis det er dårligt, kan man til gengæld smide sig på sofaen med lune boller og en rigtig god film. Kort sagt: i efterårsferien har jeg altid tid til at slappe heeeelt af.

Business AND pleasure på kursus

I denne ferie skal jeg dog på en lille kursus med mit arbejde. Vi holder ikke lukket i ferien, og det er egentlig fint for mig at skulle på kursus – det bliver lidt ligesom en miniferie, og det kommer ikke til at ligge oven i min undervisning. Kurset foregår på Hotel Kirstine i Næstved, og de brochurer vi har fået, ser helt fantastiske ud. Der er flere kursuslokaler, som alle er indrettet i en gammel og autentisk stil, der passer til hotellet. Det ligner ikke det kolde, kedelige kursussted vi var på sidst, så jeg glæder mig!

Kurset er kun torsdag til fredag, så i de næste dage skal den have fuld gas på hyggen – inde og ude. Vi ses på den anden side!

EFTERLAD ET SVAR