DEL
vinyler

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Her den ene dag, var jeg en tur op på loftet, da jeg ledte efter gamle familiebilleder. Jeg faldt dog over noget ganske sjovt, som jeg helt havde glemt. Jeg fandt mine gamle vinylplader, som jeg ikke har kunne finde i mange år. Jeg prøvede derfor at tage den ned, da jeg godt kunne tænke mig at se, hvordan de så ud, og om de overhoved stadig virker.

Mine gamle vinyler vækker minder

Efter jeg tog dem ned, og kiggede dem igennem, er minderne for alvor sprunget frem. Det er sjovt at gennemgå hvert enkelt, da jeg nærmest brugte dem helt op, tilbage i tiden. Jeg synes også, at der er noget smukt ved dem, da de har et helt unik udtryk, som godt kunne passe til vores hjem. Jeg har derfor overvejet, om vi skulle opbevare dem i stuen, så de kan stå fremme.

De skal opbevares på den rigtig måde

Efter jeg havde en snak med min mand, har vi valgt, at vi gerne vil have dem opbevaret i stuen. Det er dog vigtigt, at de bliver opbevaret på den helt rigtige måde, da de ikke må gå i stykker. Jeg er derfor begyndt at lede efter opbevarings muligheder til vinyler, da jeg gerne vil have, at de bliver opbevaret på den helt rette måde. Opbevaring af vinyl er et vigtigt område, hvis man vælger at have dem stående fremme. Jeg fandt derfor frem til en hjemmeside, hvor de har rigtige gode opbevaringsmuligheder for vinyler, så de kan stå fremme, uden at blive beskadiget. Du kan finde hjemmesiden her.

Vinyler giver et flot udtryk

Efter vi har fået vores gamle vinyler op, er der kommet en helt anden stemning i stuen. Ikke nok med at de er flotte, så har de også et helt bestemt udtryk, som er med til at sætte et helt bestemt præg. Jeg er derfor rigtig glad for, at vi fik dem op og hænge.