DEL
OLE LYNGGAARD BLONDE RING

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er ingen hemmelighed at os kvinder elsker smykker og at vi ikke kan få nok. Jeg har et stort lager af smykker og synes stadig jeg har behov for at købe flere. Jeg har forelsket mig i et nyt smykke, som jeg bare må eje. Problemet er bare prisen for smykket. Det er temmelig dyrt, så jeg skal have fundet en måde at finansiere det på. Det har jeg tænkt mig at lade dig læse om i dette indlæg.

Smykket som jeg har forelsket mig i er en ring fra Ole Lynggard, som koster 32.000 kr. Du kan se ringen i toppen af dette indlæg. Ringen er håndlavede og er udført i blank rosaguld og er prydet med 7 brillanter, som i alt er 0,07 ct. Jeg er helt forelsket i selve designet, men også håndværket og tankerne bag. At lave sådan et særligt design kræver ultimativ præcision og stor fordybelse, især når diamanterne er indlejret, hvor hver brøkdel af en millimeter er afgørende for det endelige design.

For at finansiere dette fantastiske smykke har jeg samlet mange af mine gamle smykker sammen, og har sat dem til salg på forskellige sider. Trendsales er en af de bedste sider til og sælge brugte smykker og generelt brugte ting. Her har jeg haft stort held med sælge en del, men der er nu stadig et stykke op til den nye ring.

Min familie hjælper mig

Jeg har aftalt med mine forældre at de spæder lidt til, og resten på jeg betale af. Jeg har ligeledes overvejet at købe ringen på afbetaling, der findes efterhånden mange muligheder, og mange af dem er faktisk rente- og gebyrfrie. Men det er et relativt højt beløb, og det vil være over en lang periode hvis den skulle afbetales. Jeg har gennemsøgt internettet og den findes billigst til 32.000 kr. Jeg bilder dog mig selv ind at ringen holder prisen, og at jeg efterfølgende kan sælge den igen.