DEL
nakkesmerter

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har købt ny seng, og den er meget blødere end min gamle. Det skal min ryg og min nakke godt nok lige vende sig til. Jeg er normalt vant til at sove på en hård madras, så den nye bløde madras skal ryggen godt nok lige vende sig til. Jeg har overvejet at skifte tilbage til den gamle, men det også ærgerligt når jeg lige har brugt så mange penge på den nye. Jeg har undersøgt internettet for tips og tricks, og fundet frem til følgende.

Flere steder skriver de at det er vigtigt at man får til en fysioterpeut eller en akupunktør for at komme på rette fod igen. Mange sider foreslår også nogle øvelser som man kan lave, for at komme nakke og rygproblemer til livs.

Jeg fandt denne side, hvor jeg fik 3 tips til nakkesmerter, hvilket faktisk har hjulpet på min nakke. Isæt tippet omkring kropsholdning har været med til at forbedre min situation for min nakke. Når jeg er på arbejdet tænker jeg tit over min arbejdsstilling når jeg sidder ved skrivebordet. Jeg sidder ned mange timer i løbet af dagen, og det er derfor hårdt for ryggen, hvis den ikke sidder i den rette position. Ud over min arbejdsstilling har jeg måtte fjerne topmadrassen på den nye seng, hvilket gør sengen lidt mere hård.

Nakkesmerter udvikler sig til hovedpine

Efter tippet om min kropsholdning og at jeg har fjernet topmadrassen, hjalp det på min ryg, men bøvler jeg stadig med lidt hovedpine. Jeg tror det skyldes mine smerter i nakken. Efter lidt research på internettet faldt jeg ligeledes over denne side, som beskriver hvordan migræne og hovedpine kan løses med akupunktur. Mine smerter har ikke udviklet sig til migræne endnu, men hvis akupunktur kan forebygge i kommende migræne, vil jeg da afprøve denne behandlingsform.

DEL
Næste artikelJeg skal have ny mobil