DEL
forhaven

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har i længere tid overvejet at gøre noget ved forhaven, da jeg synes, at den er kedelig at se på. Jeg har dog svært ved at finde ud af, hvad jeg præcis skal gøre, da mulighederne er store. Jeg kunne dog godt tænke mig, at den også kunne bruges på praktiske ting, da jeg f.eks. er træt af, at mine børn og mand bare smider deres cykler i forhaven, da det ikke ser ret pænt ud.

Jeg har overvejet et cykelstativ

Da jeg er så træt af at se dem smide deres cykler i forhaven, har jeg overvejet at købe et cykelstiv, så de har mulighed for at sætte deres cykler, uden at de behøver at smide dem på grænset. Det kan også give mere plads i forhaven, da jeg dermed også har mulighed for, at gøre forhaven pæn og måske plante forskellige slags planter, så de kan se pæne ud til sommer. Jeg dog blevet meget sikker på, at jeg vælger et cykelstativ til forhaven, da det kan være med til at gøre den pæn. Leder du efter et cykelstativ, kan du prøve at besøge denne hjemmeside, som har et stort udvalg.

Jeg har overvejet et urtebed

Selvom det kunne være lækkert med et cykelstativ i forhaven, har jeg også overvejet at plante et urtebed, da det er noget, som jeg godt kunne tænke mig. Dermed slipper jeg også for at købe urter, da jeg selv kan hente dem i forhaven, hvis jeg får dem plantet.

Børnene skal også have medbestemmelse

Selvom jeg godt kunne tænke mig, at der bliver lavet lidt om i forhaven, er det dog vigtigt, at børnene også har medbestemmelse, da de også skal være en del af processen. jeg har derfor også spurgt, og der er noget, som de godt kunne tænke sig at have med, hvis man skal indrette forhaven. Det kan også være en sjov proces for dem, da de også kan få lov til at bestemme noget i forhaven.