DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har besluttet mig for, at jeg vil forsøge mig som freelance tekstforfatter. Her får I lidt mere at vide om mine planer.

Det er lang tid siden, jeg har haft et arbejde, som jeg virkelig holdt af, og derfor har jeg nu besluttet mig for, at jeg vil forsøge mig med et andet arbejde. Jeg har i lang tid stået i butik, og det er da også meget sjovt, men jeg må da indrømme, at det ikke er noget, jeg er vildt glad for, og derfor er det virkelig fedt, at jeg nu har besluttet mig for at jeg vil prøve noget andet.

Dette vil jeg gerne i gang med

Hvad er det så, jeg vil prøve? Jeg vil naturligvis prøve mine kræfter af som tekstforfatter, for det er noget jeg har ville i lang tid. Jeg er dog lidt i tvivl om, hvordan det skal gøres. Det er, fordi jeg ikke rigtig har arbejdet freelance før, men det er virkelig noget, der tiltaler mig.

Vil gerne flytte til udlandet

Også fordi jeg gerne vil forsøge mig med at bo et år i udlandet, hvis jeg kan det. Dog er det noget, der er enormt svært for mig, for jeg har aldrig prøvet det før, og det kræver lidt, at jeg kan sproget i det land, jeg ender i.

Nå, men når jeg har lært det land at kende, som jeg gerne vil flytte til, så vil jeg da synes, det er superfedt, hvis jeg bare kan sidde op en café og skrive nogle tekster.

Man skal lave det, man elsker

Jeg elsker at skrive tekster, og siger man egentlig ikke, at det vigtigste her i tilværelsen er at lave noget, man kan lide? Det synes jeg at have hørt, og derfor håber jeg da sandelig, at det er noget, jeg kommer til at kunne på et eller andet tidspunkt.