DEL
Vindue i lejlighed

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Kender I det, at man kigger ud gennem sine vinduer og pludselig opdager, hvor beskidte de egentligt er? Den anden dag stod morgensolen direkte ind på mit vinduesparti i stuen, og det var ikke noget kønt syn! De var virkelig snavsede og slet ikke til at se bort fra. Det skulle der gøres noget ved.

Ikke den store vinduespudser

Jeg er ikke bleg for at indrømme, at jeg ikke har været så flittig til at pudse mine vinduer de sidste lange stykke tid. Faktisk tror jeg, at det kan tælles på to hænder, hvor mange gange jeg har gjort det i løbet af de sidste fem år, og det er jo ikke ligefrem optimalt. Beskidte vinduer er, når man først lægger mærke til dem, meget tydelige, og uanset hvor rent resten af hjemmet er, ser det bare lidt sjusket ud. Derfor har jeg besluttet mig for, at mine vinduer fremadrettet skal pudses oftere, så de altid er pæne og rene.

Gør det nemt for mig selv

Det er ikke fordi, jeg skal komme med en masse undskyldninger, men en af grundene til, at jeg ikke pudser mine vinduer, er, at det er besværligt. Mine vinduer er ret høje, så jeg har svært ved at nå dem ordentligt på ydersiden, og det gør det ikke nemmere, at jeg bor på anden sal. Derfor vurderede jeg, at det var nødvendigt at bede en vinduespudser om assistance, hvis jeg skulle holde mit mål om at pudse vinduer jævnligt. Jeg slog min lokale vinduespudser op på nettet og bad om et uforpligtende tilbud. De vendte hurtigt tilbage, og jeg blev faktisk positivt overrasket over prisen, som slet ikke var så gal.

Vinduespudseren kom allerede dagen efter, så mine vinduer var rene omkring 24 timer efter, at jeg havde kontakten dem. At få rene vinduer er nu ikke længere en sur pligt for mig – jeg ringer bare til vinduespudseren, aftaler en tid og så skal jeg ikke bekymre mig mere om det.