DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

I denne tid hvor vi alligevel alle sammen er hjemme, så handler det jo bare om at få det bedste ud af det – og allerede efter et par dage begyndte jeg på forårsrengøringen, fordi jeg simpelthen begyndte at kede mig. Det er faktisk svært at finde noget at lave, når man mere eller mindre er tvunget til at blive hjemme så meget som muligt – selvom man måske i hverdagen ville ønske, at man var mere hjemme. Men efter et par dage, hvor jeg brugte tiden på rengøring, se serier og læse bøger, fik jeg lige pludselig lysten til at lave noget mere – og så passede det bare super godt at jeg havde et par ting liggende, som jeg ikke har haft tid til på det seneste.

Jeg fik skiftet mit spisebord ud

Jeg har længe haft en lækker bordplade liggende, som en af mine venner har lavet. Det er en lækker bordplade af egetræ, som er blevet behandlet med en hvid olie. Den er lavet specielt til mig, og den passer perfekt ind i min spisestue. Jeg har bare ikke haft tiden til at sætte de bordben på, som jeg har bestilt på planke-bord.dk. Det tog mig ikke engang en time og så var bordet færdigt, og jeg fik det ind på den tomme plads i spisestuen. Nu kan jeg igen invitere mine venner og veninder over til hyggelige middage – altså, når denne Corona-krise er overstået.

Jeg har fået hylder op på væggen

Ligesom jeg har haft en bordplade og nogle bordben liggende i et godt stykke tid, så har jeg også haft et hyldesystem fra IKEA liggende i endnu længere tid. Det tog mig godt nok lidt længere tid end en time, men jeg fik alle hylderne sat op og fik også fyldt alle hylderne med alle mine ting, som har fyldt og rodet alle mulige andre steder i lejligheden. Det er så dejligt og overskueligt med hylder, hvor alt er samlet.

Jeg har rykket rundt i stuen

Jeg har længe villet rykket lidt rundt inde i stuen. Indretningen er bare ikke ideel mere. Men jeg har igen bare ikke haft tiden til det. Nu hvor jeg endelig var hjemme, kunne jeg lige så godt få det gjort – og resultatet er fantastisk. Der er meget mere luft i rummet med sofaen op ad væggen frem for midt i rummet.