DEL
Jeg er blevet mødebooker

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jer, der følger med på bloggen her, ved, at jeg en gang imellem skifter job. Jeg har altid arbejde fritids- og deltidsjobs, hvor jeg også nogle gange har kombineret flere jobs. Det hænger selvfølgelig sammen med, at jeg ofte har studeret samtidig med, men jeg kan også godt lide den type jobs. Og nu er jeg altså begyndt i et nyt job ved et bureau, der blandt andet laver mødebooking. Det er en lidt anden type opgave, end jeg er vant til, så det bliver spændende.

Hvad er mødebooking overhovedet?

..det var min første tanke, da jeg hørte om jobbet. Jeg har hørt om mødebooking før, men aldrig været helt klar over, hvad det er. Men faktisk er det bare en form for telemarketing, hvor man ringer op til kunder og booker møder til en bestemt virksomhed.

Det kan for eksempel være, at en virksomhed gerne vil sælge IT-løsninger til mellemstore virksomheder. Så ringer man op til virksomheder, der kunne være interesserede og booker et møde. På mødet kan virksomheden så forsøge at sælge deres produkt, og begge parter ved på forhånd, hvad udgangspunktet for mødet er.

Et udfordrende job

For at det skal kunne betale sig for virksomhederne at bruge professionel mødebooking, skal de selvfølgelig have kvalitet for pengene. Det vil sige, at der gerne skal komme konkrete salg og aftaler ud af de møder, der bliver booket.

Og lige netop den del af jobbet er jeg mest bekymret for. Det er nemlig mit ansvar at finde de rigtige kunder og sørge for, at de er interesserede i et møde med virksomheden. Hvis jeg finder de forkerte virksomheder, spilder virksomheden sin tid. Derfor er det noget af et ansvar at bære på skuldrene, og det er samtidig lidt svært at vænne sig til at ringe op og ”genere” potentielle kunder. Men jeg er stor fan af at udfordre mig selv, og jeg er sikker på, at det er sundt for mig at komme ud af min komfortzone. Så jeg er mere end spændt på mit nye job!