DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har gjort noget, jeg aldrig troede, jeg ville komme til; at investere. Jeg arvede en masse penge i foråret, som jeg nu har smidt ind i en investeringsforening. De forvalter pengene for mig, og derfor er jeg rigtig glad for, at jeg nu bare kan låne mig til bage og vente på, at de begynder at vokse.

Hvorfor har jeg valgt at investere mine penge?

Der er mange grunde til, at jeg har valgt at investere mine penge. Det har jeg først og fremmest gjort, fordi jeg synes, der er mange, der bruger deres penge dumt, når først de får nogle mellem hænderne. Den statistik vil jeg helst ikke bidrage til. Derfor valgte jeg blandt andet at investere mine penge.

Jeg kender mange, der har valgt at købe dumme ting for de penge, der arver. Det er aldrig en god idé, og det vil næppe være noget, der kommer noget godt ud af på sigt. Derfor synes jeg virkelig, at det er et godt råd, at du bør investere dine penge, hvis du får nogle mellem fingrene.

Jeg kunne godt bruge en ferie

Der er mange ting, jeg godt kunne have brugt penge på lige nu. Jeg kunne blandt andet have brugt mine penge på en ferie, hvilket jeg rigtig godt kunne tænke mig. Det er dog ikke noget, jeg vil få det bedre af på sigt – og jeg ville nok kunne finde en rejse, jeg har råd til alligevel, selvom jeg ikke bruger de penge, jeg netop har tjent. Eller arvet.

…men jeg holder mig i skindet

Jeg har dog ikke i sinde at tage på ferie. Hvorfor? Det er simpelthen fordi, det er for dyrt. Derfor vil jeg i stedet bestille en efterårsferie i sommerhus med min kæreste. En ferie behøver jo ikke at være dyr. Det er nemlig ikke, fordi jeg trænger til varme, at jeg gerne vil på ferie.