DEL
hot møbelindretning

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der opstår hele tiden nye bolig trends, og det er kun fantasien der sætter grænser. Lige nu er det enkeltheden der hitter. Vi kigger på en række forskellige tendenser og ser hvad der har været oppe gennemtiden.

I kan huske da pallemøbler begyndte at dukke op over alt. Fra den ene dag til den anden, skulle der være palle møbler overalt. Hypen er ved at være ovre nu, og de fleste er endt som havemøbler, mens nogle sågar er røget på lossepladsen. Jeg ret vild med tanken, og kunne godt lide det rustikke og hele genbrugsaspektet i det, men den tid er forbi, markedet er blevet oversvømmet af dem.

Det er stadig genbrugs aspektet som er in, og i mange københavner lejligheder ser vi flere og flere plantevægge på altaerne, som pyntes med krydderurter og meget andet. Tanken om at være selvforsynende, er det som mange er vilde med. Jeg har fundet nye møbler til terrassen, og jeg kan med fuldstændig sikkerhed sige, at det ikke bliver pallemøbler eller noget af genbrug. Jeg har fundet nogle loungemøbler her, som er ret enkelte og samtidige heller ikke fylder for meget. Jeg har også overvejet tanken om at bygge møblerne selv, men det kan altså bare ikke svare sig i rette tilfælde.

Jeg må indrømme at jeg er lidt træt af at tingene skal være så genbrugsagtige som muligt, og må indrømme, at når der går alt for meget inflation i ting, så begynder de at irritere mig. Tendenser og mode er spændende at følge med i, og jeg gør det med stor begejstring, men ting der tager overhånd og bliver for populistiske, det begejstrer mig bestemt ikke, det er lidt ligesom som lige pludselig beslutter sig at køre cykelløb, eller kommer løbende i deres små stramme triathlon dragter – stop med det.

 

EFTERLAD ET SVAR