DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg ved godt, at det måske ikke helt er sæson lige nu. Men jeg kom til at tænke på julefrokoster, og hvor dejligt, det egentlig er, at vi har julefrokoster i Danmark. Det er jeg rigtig glad for, og jeg må indrømme, at det er noget af det bedste, jeg ved, ved julen.

Derfor bliver jeg rigtig glad, når jeg bliver inviteret til julefrokost. Det er noget, jeg altid vil se frem til. Og det skyldes ikke mindst, at jeg elsker at skabe godt minder. Det er faktisk det, jeg lever og ånder for.

Nå, men altså, jeg kom til at tænke på en rigtig fed julefrokost, jeg var til sidste år. Det er altid rigtig sjovt, når jeg er til julefrokost i København med arbejdet. Faktisk elsker jeg mine kollegaer helt ubeskriveligt meget, og jeg har det som om, at vi er en lille familie, hvor vi bare deler alt. Både det gode og dårlige.

Jeg har altid nogle at dele en joke med, når jeg er på arbejde – men hvad vigtigere er; jeg har altid en skulder til rådighed, som jeg kan græde ud ved, når jeg er ked af det eller på anden vis har brug for trøst.

Men det var en god julefrokost, der indeholder alt, hvad sådan en skal. Vi var ude at spise god mad. Bagefter tog vi en tur i byen, hvilket er noget, jeg altid har elsket. Altså ikke de vilde diskoteker, men mere de der steder, hvor det er sjovt, og hvor man stadig kan snakke sammen, selvom der er andre mennesker.

Jeg har nemlig aldrig brudt mig om at skulle på ud på de steder, hvor der er mange mennesker, som larmer, og hvor der er høj musik. Det er noget af det mest forfærdelige.