DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Hold nu op, hvor har vinteren bare været lang, mørk og ja i lange træk bare hård, men nu skal jeg altså have ny energi, og det vil jeg gøre på flere måder. Men jeg er sikker på, at jeg ikke er ene om at have haft en lang vinter, så jeg deler min erfaringer og tanker med dig, hvis du lover at kommentere og komme med dine?

Glæden skal løbes ind

De der har fulgt min blog gennem et stykke tid ved, at jeg holder af at røre mig, men jeg holder altså også af de mere søde dele af livet. Og så kan det være svært at holde formen, men nu skal det være.

Jeg har tilmeldt mig en løbeklub for tøser, hvor vi udover at grine helt vildt også får løbet en hel del kilometer. Og det kan mærkes to steder. Mine baller er blevet mere faste, og mit humør er i top. Så derfor kan jeg kun anbefale, at du får rørt dig lidt i mørket. Så skal glæden nok komme.

Fortjener jeg ikke lidt lækkert?

Jo, jeg gør. Og det bliver en vigtig del af min klargøring til foråret. Jeg skal have noget frisk ind i huset. Noget der tilfører energi, noget der er hyggeligt og noget der giver glæde. Jeg tror jeg køber noget, som jeg også kan give til Trine, min bedste veninde. Jeg mangler bare lidt gaveideer til hende? Måske en gave fra Hay? Det kunne være så fedt, hvis vi begge havde samme tæppe eller samme lampe. Så ville det være lidt ligesom at være hjemme, når jeg besøger hende. Det er det nu i forvejen, og det er en af de ting, der skal løfte mit humør – gode veninder betyder alt.

Blomster overalt

Som det sidste, så skal min lille lejlighed forvandles til junglen i randers regnskov. Min stue skal fyldes med blomster i alle farver og størrelser. Plukkede vintergækker forleden, købte påskeliljer i går og i dag vil jeg fylde en kæmpe balje med tulipaner.

Hvad gør I for at komme ud af vinterens mørke? Jeg vil virkelig gerne høre jeres ideer og tanker. Elsker alt nyt og I ved, at jeg lever efter tanken om, at jeg vil prøve alt én gang.