DEL
hoveddør med nøgler i

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Nu læser I nok overskriften og undrer jer over, hvem jeg taler om. Har jeg fået en kæreste? Og flytter han ind? Svaret er nej og nej. Jeg har ikke fået en kæreste, og han flytter ind. Til gengæld får jeg selskab af noget meget bedre! Min søsters hund skal nemlig bo hos mig de næste to uger.

Hundesitter i ferien

Min søster og hendes familie holder ferie i januar og rejser til Thailand. Derfor har de spurgt mig, om jeg ikke havde lyst til at passe deres hund i mellemtiden, så han ikke skulle sendes på hundeinternat – og selvfølgelig havde jeg det. Han hedder Oskar og er den sødeste lille uldtot, så jeg er kun glad for at skulle bruge noget tid med ham. Det bliver vildt hyggeligt, at man har en at komme hjem til og bruge tid med. Jeg bliver altid i godt humør af at være sammen med Oskar og glæder mig til at gå lange ture med ham og slappe af på sofaen til en god film om aftenen.

Kun det bedste til Oskar

Oskar er en del af familien og fortjener at blive forkælet, når nu han ikke kan komme med på ferie. Derfor har jeg sørget for, at der er lækkert foder og appetitvækkende godbidder til ham. Jeg fandt en hjemmeside, der havde en masse forskellige slags foder og godbidder, som endda var naturlige og uden en masse unødvendige tilsætningsstoffer. På den måde kan jeg med god samvittighed forkæle ham, fordi jeg ved at den mad, han får hos mig, er godt for både hans tænder, hud, pels og ikke mindst mave. Hvis I selv har hund og gerne vil forkæle den, kan I finde foderet og godbidderne, som jeg købte, lige her. Min bestilling blev leveret allerede dagen efter, jeg bestilte den, så det går super hurtigt.