DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er ved at være noget tid siden, at jeg stoppede med at ryge. Jeg lovede lige at tune ind her igen, når der var gået lidt tid. Det går jo ikke, at jeg skriver en tilstandsrapport hver dag. Men nu er det ved at være noget tid siden, så derfor tænker jeg, at det måske kunne være meget interessant at følge med i, hvordan det går med mit rygestop?

Og hvordan går det så?

Jeg er stolt af at kunne sige, at jeg ikke er røget i endnu. Det er superfedt, og jeg er rigtig glad for, at jeg er nået så langt. Jeg er stadig overbevist om, at det har en positiv indflydelse på hele min tilværelse. Det er superdejligt.

Faktisk er jeg begyndt at dyrke en del motion. Det har jeg ikke gjort i et par år, fordi jeg ikke har følt, at jeg havde energi til det. Derfor er jeg superglad for, at jeg endelig er kommet i gang. Det er virkelig fedt.

Jeg forbereder mig på at stoppe med e-cigaret

Jeg har lige fyldt mit lager op med e-væske, så det virker måske lidt dumt, at jeg vil stoppe med min e-cigaret. Ikke desto mindre er det det, der er tilfældet, og jeg må indrømme, at jeg havde håbet, det ville være anderledes. Jeg har stadig tænkt mig, at jeg vil dampe, når jeg eksempelvis er i store forsamlinger, hvor der er mange rygere.

Det er ikke fedt at skulle sidde og blive knotten, fordi de folk, der er omkring mig, ryger, men jeg ikke selv kan ryge. Derfor er det bedst at vænne sig af med det. Jeg glæder mig til, at jeg er helt ude af det, og der er ikke meget, jeg ser mere frem til end det.

EFTERLAD ET SVAR