DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg elsker kaffe og jeg elsker te, og jeg kan ikke leve uden nogen af delene. Alligevel er jeg på det seneste kommet til at tænke meget mere over, hvad jeg putter i munden eller retter, hvad der kommer på mine tænder. Jeg har altid forbundet gule tænder med noget gamle mennesker og rygere har, men ved mit sidste besøg hos min tandlæge fik jeg et rystende spørgsmål af ham.

Han spurgte nemlig, om jeg var begyndt at ryge, da han synes jeg var begyndt at få nogle misfarvningerne på tænderne. Han brugte ikke ordet gule, men det var det eneste jeg kunne tænke på i forbindelse med det spørgsmål. Når jeg hører ordene misfarvede tænderne, er det eneste jeg kan tænke på helt klamme gule tænder, og selvom mine slet ikke er det, så ramte det mig hårdt – jeg er bare ikke typen med gule tænder.

Det er jeg så heller ikke, jeg fik lavet en en tandrensning med det samme, så mine tænder skinner flot igen, men nu tænker jeg meget mere over, hvad jeg kan gøre, for at mine tænder bliver som de skal være.

 

DEL
Tidligere artikelJeg skal have ny mobil
Næste artikelEn gang iPhone