DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Foråret er over os, men det er dog som om, at forårsvejret ikke rigtigt har vist sit sande ansigt endnu. Dog har jeg på fornemmelsen, at det kommer til at ske inden for den nærmeste fremtid. Derfor har jeg besluttet mig for, at min forårsgarderobe skal opgraderes.

Jeg har kigget lidt rundt på nettet efter, hvad der er på mode lige nu. Jeg er nemlig ikke så sikker på, hvad jeg vil købe endnu. Det er ikke mere end et par år siden, jeg begyndte at gå en smule op i, hvilket tøj jeg skulle købe. Førhen var det Bilkas tilbudsavis, der dikterede, hvordan jeg klædte mig. Sådan er det imidlertid ikke længere.

Dog er jeg stadig ved at danne mig et overblik over, hvilket tøj jeg skal klæde mig i. Et mærke som Ganni er jeg virkelig faldet for. De har nogle helt eminente kollektioner, som jeg virkelig finder inspirerende. Jeg er også vild med Adidas, Nike og alle de der sportsmærker, men det kan nogle gange godt være lidt for forstadsagtigt, hvis det er det eneste, man klæder sig i.

Ikke at der er noget galt med forstæderne. Dem, synes jeg generelt, er helt fint. Faktisk bor jeg her selv, men jeg overvejer, om jeg skal rykke teltpløkkerne op og slå mig ned i hovedstaden. Der har jeg altid drømt om at bo. Det er bare nogle gange svært at gøre drømmen til virkelighed.

Jeg har alligevel meget på spil. Min uddannelse ligger her, hvor jeg bor, og derfor vil det være svært bare at flytte. Jeg er efterhånden blevet så gammel, at jeg ikke føler, at det er fedt bare at starte på en frisk. Det burde jeg have gjort for lang tid siden, men sådan er det. Nu må vi se, om jeg kommer til at flytte nogensinde.