DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Der er mange muligheder, når hjemmets vægge skal beklædes, og der er nok at tage stilling til. Når alt kommer til alt, har væggene jo en ret stor betydning for rummets generelle udtryk. Her får du nogle tips til, hvordan du kan gøre! 

Der er mange ting at overveje, når væggene skal beklædes. For det første skal de selvfølgelig se godt ud, så man kan lide at være i rummet. De skal passe til indretningen og ens personlige stil, så møblerne popper, og det hele spiller. 

Men der er også andre ting, der kan have værdi. Det kan nemlig have betydning for både dit helbred og for klimaet, hvad du vælger at komme på væggene. Derfor kan det være en god start at kende dine muligheder. 

Miljøvenlige vægge 

En god løsning er miljøvæv. Her får du tapet, som er skabt af genbrugsmaterialer, og som altså ikke belaster miljøet. Desuden er miljøvævet godt for dit helbred, og hvis du går rundt og døjer med irritation af næse, øjne eller svælg, kan det godt skyldes din vægbeklædning – og her er miljøvæv en stor hjælp. 

Vægge, der vækker opsigt 

Miljøvæv er også en nem måde at skabe et særligt udtryk i dine rum. Her kan du få et fedt filtset look, og du kan også få udseende af grovpudset mur eller mursten. Det kan skabe meget karakter og løfte æstetikken i fx badeværelset. 

Glasfilt og grundet filt 

Der findes også mange andre gode alternativer til flot og funktionel vægbeklædning, og hver type vægbeklædning har sine fordele. Det kan anbefales at tage et kig på fx glasfilt og grundet filt for at finde ud af, hvad der passer dig bedst. I det hele taget kan det være en god idé at lave lidt research, så du finder ud af, præcis hvad der afdækker dit behov og rammer din smag.