DEL
Ferie

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er snart to uger siden, jeg sidst skrev et indlæg her – sorry!

Jeg har bare haft travlt med at holde ferie, og det har simpelthen været så lækkert. Og alle de hårproblemer, jeg skrev om sidst, er stort set væk – men det er desværre ikke kun fordi, jeg har passet på mit hår. Jeg tror mest det skyldes, at sommeren ligesom har glemt at være sommer de sidste par uger. Det er i hvert fald ikke blevet til mange strandture, og det har knapt nok været vejr til is. I går læste jeg også, at vi ikke har haft en ”sommerdag” (25 grader) i hele juli måned. Hvad er det for noget!?

Sommerhushygge

Heldigvis er der meget andet godt om sommeren, som man sagtens kan nyde, selvom vejret ikke er helt i top. I sidste uge var jeg nemlig i sommerhus med min familie, og det var SÅ hyggeligt. Hvem behøver sol og stegende hede, når man har hinanden at hygge med? Vi var alligevel på et par forskellige museer, så vi havde ikke brugt så meget tid i solen uanset hvad. Desværre sluttede mine forældres ferie i denne uge, så nu er jeg hjemme igen.

Jeg har stadig et par uger, før studiet starter op igen. De skal bruges på hygge med mine veninder, afslapning og forhåbentlig lidt flere dage med sol. I dag hygger jeg bare derhjemme, bager en kage og læser lidt i min bog.

Min nyeste hobby

Jeg har nemlig (endelig) købt et par bøger af Jussi Adler-Olsen, fordi alle taler om dem, og jeg må sige, at jeg er overbevist. De er virkelige gode og spændende, og jeg vil nærmest hellere læse dem, end jeg vil se Netflix.

Desværre er de i gang med at bygge en hel masse nye lejligheder, der hvor jeg bor, så der er larm hele dagen, og det meste af tiden står der en kæmpe svingkran lige uden for mit vindue. Heldigvis er Marco-effekten så spændende, at jeg godt kan abstrahere fra larmen, så jeg klarer mig indtil videre. Jeg håber bare, de er færdige, inden studiet starter igen. Ellers kunne jeg måske godt blive lidt træt af det i længden.

DEL
Tidligere artikelHot møbelindretning
Næste artikelNamaste, yogis