DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Du kender sikkert følelsen af at være nervøs før et besøg hos en ny frisør, da man bare ikke kan finde ud af hvordan man skal forholde sig til et nyt sted. Personligt har jeg selv svært ved at lade være med at snakke i timer, ligesom jeg også har svært ved at holde styr på prisen. Jeg har flere gange fået skudt penge ud ad vinduet, da jeg ikke havde styr på, hvad jeg havde betalt for. Heldigvis har jeg fundet den rette frisør, som jeg går til i dag.

Hvis du ligesom mig, har svært ved at holde styr på, hvad du skal betale, er her nogle gode råd, så du kan blive klogere på, hvordan du undgår dette problem.

Hvem er den rette frisør til dig?

Der er sikkert en del ting som du skal have overvejet inden dit frisørbesøg, som for eksempel:

  • Hvilken hårtype har du?
  • Hvor ofte besøger du en frisør Silkeborg?
  • Skal der bruge produkter til dit besøg?

Med disse spørgsmål i tankerne, vil du hurtigt kunne finde en frisør som passer perfekt til dig og dine behov.

Det er altid rart med noget feedback efter en tur til frisøren, da det er her man får et billede af hvorvidt frisøren er i stand til at leve op til ens behov. Det er ligeledes her du kan give feedback på produkter, som blev brugt, samt dine ønsker til fremtidige frisørtider. På den måde kan din frisør fokusere mere på de ting som appellerer mest til dig og dit behov i forhold til håret.

Vigtig information først!

Nogle gange kan det virke lidt svært med alle de informationer, der bliver sendt frem og tilbage mellem dig og din frisør, når du har en frisørtid, men det er vigtig information. På denne måde vil I begge to kunne have styr på hvilke ønsker og behov, du har til din frisørtid og til eventuelle fremtidige bookinger. Således vil din frisør kunne fokusere mere på de ting, som appellerer mest til dig og dit behov i forhold til dit hår.

 

Pris stimuleret af tilfredshedsgaranti

En frisør som arbejder ud fra en tilfredshedsgaranti, må siges at være en frisør som er af høj kvalitet. En frisør som arbejder med en tilfredshedsgaranti, vil altid forsøge at leve op til kundens ønsker, da man jo ellers ikke får noget ud af at have en tilfredshedsgaranti. På den måde vil du som kunde, kunne være tryg ved at din frisør vil gøre sit bedste for, at du som kunde får det bedste resultat.