DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg tror at 2020 bliver året hvor jeg langt om længe kan begynde at leve mere af det liv jeg gerne vil. Jeg har langt om længe fået mig et job i en stilling for jeg er begyndt at tjene lidt penge og derfor vil jeg hurtigt opnå større økonomisk frihed til at gøre mange af de ting jeg har drømt om i alt den tid jeg har ledt efter det her. Derfor har jeg lavet en liste over alle de ting jeg gerne vil anskaffe mig i 2020

Ny teknologi

Det er selvfølgelig en oplagt at have på listen. Der er altid en masse ny teknologi man kan købe som kan hjælpe en i den lille dagligdag. På min liste er særligt en ny telefon og en ny computer. Jeg synes at begge de to jeg har på nuværende tidspunkt er ved at have udtjent deres værnepligt og vil derfor gerne opgradere lidt. 

Ting til udenfor

Jeg er et meget stort ude menneske og jeg har længe forsømt at gøre noget ved det udeareal jeg har i forbindelse med mit hus. Det kunne godt trænge til en kærlig hånd. Der mangler nemlig både en masse planter som både kunne være blomster, træer og andre flotte planter og så mangler der selvfølgelig også nogle lækre havemøbler som jeg kan sidde i når det bliver sommer og vi får lyse aftenener igen

Bil

Jeg har længe rigtig gerne ville have en bil for at give mig selv den yderligere frihed når det kommer til at komme frem og tilbage. Jeg har altid godt kunne undvære og dermed sat mig selv i den position at jeg skulle cykle, eller tage offentlig transport frem og tilbage, men nu vil jeg gerne give mig selv den luksus det er at have en bil ved siden af. Så bestemmer jeg selv hvornår jeg vil afsted til ting nemlig.