DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Nogle gange har du meget at se til i weekenden og andre gang ingenting. Hvis du sidder og keder dig en lørdag formiddag, kan du her få noget inspiration til, hvad du kan lave.

Ryd op i din garderobe

Det er en af de der slags opgaver, som vi alle udskyder, men som er rigtig rart at få overstået. Hvis dit klædeskab er begyndt at ligne et kæmpe rod, kan du sætte din lørdag formiddag af til at få styr på det. Du kan starte med at tage alt ud, sortere det og lægge det flot sammen igen. Måske du får sorteret en masse fra, så der er plads til noget nyt. Så kan du passende sætte dig og kigge lidt på nyt tøj også. Tjek f.eks. By Baunbaek.

Invitér en veninde forbi til kaffe

Hvis du sidder og keder dig en lørdag, gør en af dine veninder sikkert det samme. Du kan skrive og spørge din veninde, om hun ikke kommer forbi til en kop kaffe. I kan også aftale, at I bager en lækker kage sammen, som I kan nyde til kaffen. Hvis du kan lide en stille og rolig weekend, er det en hel perfekt måde at gøre det på.

Hold filmmaraton i sofaen alene

Nogle gange er det eneste, du har brug for, et langt filmaraton på sofaen. Hvis du gerne vil slappe af, kan du finde dine yndlingsfilm frem og hive dynen med ind i sofaen. Nu er der bare tilbage at købe alle dine yndlingssnacks, så du kan sidde og nyde dem til filmen. Hvis du skal være 100% lørdag, skal du selvfølgelig bestille take-away om aftenen, så du slipper for at lave aftensmad selv.

Hvis du ikke gider at holde filmmaraton alene, kan du altid gøre det med din veninde, søster eller kæreste.