DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Da jeg stod i min første retssag nogensinde her for nyligt, så var jeg rigtig glad for at jeg havde en dygtig forsvarsadvokat ved min side. Jeg mente jo ikke selv jeg havde gjort noget forkert og derfor var det godt at jeg havde nogle ved min side der kunne kæmpe min sag og vidste hvilke rettigheder og hvilke muligheder jeg havde som borger. Jura er meget omfattende og for nye er det meget svært at forstå og sætte sig ind i, på så kort tid og derfor var det rigtig rart for mig at have bistand ved min side hele vejen. Min forsvarsadvokat holdt mig konstant opdateret på min sag og holdt nøje øje med hvad det var politiet foretog sig i sagen så vi hele tiden kunne være forberedt på hvad de ville bringe

Udover det gode forsvar af mig og min sag, så var retssagen en ufatteligt drænende proces. Der var mange lange dage hvor jeg ikke vidste hvad der foregik og man gik rigtig længe og ventede på at der bare kom en eller anden form for oplysning ud fra anklagemyndigheden. Det har resulteret i mange søvnløse nætter, og dårlige arbejdsdage hvor jeg både har været træt på grund af manglende søvn og har haft svært ved at præstere fordi mit fokus har ligget et helt andet sted end på mit arbejde. 

Derfor kan det bestemt ikke anbefales at komme ind i sådanne retssager hvis man kan undgå det. Selvom jeg ikke synes jeg gjorde noget galt i min sag, så er det alligevel noget jeg vil have ekstra meget opmærksomhed på i fremtiden så jeg kan undgå det igen, for jeg synes bestemt ikke det var en sjov tid at være igennem. Det gør det nok selvfølgelig ikke bedre at sagen trak så meget ud og der gik meget lang tid før man hørte noget.