DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg skal holde en fest i weekenden, og det er noget, som jeg ser rigtig meget frem til. Det gør jeg af flere grunde. Blandt andet fordi at jeg skal holde en fed fest, hvor jeg har inviteret en masse gode mennesker. Jeg har naturligvis sendt dem rigtige invitationer, fordi jeg ikke synes, at vi skal sende dem på Facebook.

Det er så upersonligt, og jeg må indrømme, at det ikke er noget, jeg har lyst til. Altså, det der med at være upersonlig. Derfor har jeg fundet på nogle rigtig gode invitationer, og alle dem, jeg inviterer, får selvfølgelig en individuel besked, som jeg har lavet specielt til dem. Det synes jeg er fedest.

Og naturligvis har jeg da printet ud på et rigtig godt stykke papir, som jeg har købt hos Søstrene Grene i nogle rigtig fine farver, og det er noget, jeg altid har gjort, når jeg skulle sende invitationer ud. Jeg har sendt 16 afsted, så så galt er det heller ikke. Nå, men jeg har altså ikke brugt tid på at skrive dem i hånden, men har i stedet købt nogle Epson blækpatroner her.

Det gør jeg altid. Jeg bruger nemlig aldrig penge på originale blækpatroner, da det ikke er noget, der kan betale sig. Det er en ting, der er helt sikkert. Dog vil jeg heller ikke undvære at kunne sende fysiske invitationer, da det er noget af det bedste jeg ved — og sådan er det. Jeg elsker selv, når jeg modtager en personlig besked, som jeg ved, at der er lagt tid og kræfter. Så føler jeg virkelig, at jeg er velkommen til det arrangement, som jeg skal deltage i — og det er jo rigtig fedt, må jeg indrømme.

Ellers har jeg det godt, og det håber jeg da så sandelig også, at I har, jer der læser med herinde. Vi ses snart igen.