DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det bliver mere og mere populært for virksomheder at få cateringfirmaer til at levere daglig frokost eller mad til særlige arrangementer. Hvis du har en virksomhed, er der flere gode grunde til at investere i en frokostordning. Ligger din virksomhed placeret i nærheden af Vejle, kan du få et overblik over frokostordning Vejle her.

Frokostordning > kantine

Hvis du gerne vil tilbyde dine ansatte frokost dagligt, kan det gøres på flere måder. Det oplagte ville måske være at lave egen kantine, men faktisk er der penge at spare, hvis du vælger en frokostordning i stedet. Du slipper både for at betale for et køkken, køkkenudstyr og fast køkkenpersonale. Hvis du vælger en frokostordning, er det bare at finde et cateringfirma, der kan levere noget mad, der falder i jeres smag.

Giv dine ansatte en hyggelig pause at se frem til

Når dine ansatte selv skal medbringe frokost, er det måske ikke noget, de ligefrem ser frem til, eller måske glemmer de helt deres madpakke. Hvis du investerer i en frokostordning, har de hver dag noget at se frem til. Der vil hver dag være noget nyt mad at smage, så det er ikke de samme kedelige madpakker, de skal spise hver dag. Desuden kan en frokostordning bidrage til en mere varieret og nærende kost. Det er ikke nødvendigvis det, der kommer med på madpakken, når det skal gå stærkt om morgenen.

Styrk det sociale fælleskab

En frokostordning kan være med til at styrke sammenholdet og det sociale fælleskab på arbejdspladsen, for dine ansatte får en pause, hvor de kan snakke om andet end udelukkende arbejde. Det er ikke sikkert, at folk ville samles på samme måde, hvis de sad med hver deres medbragte madpakke. Med et styrket fællesskab kommer også et bedre samarbejde og mere produktivt arbejde.