DEL
Kvinde holder papirsposer

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker mode og måske køber lidt mere tøj og lidt flere sko end de fleste andre. Flere af mine veninder har spurgt mig, hvordan jeg har råd til det uden at gå nedenom og hjem. Derfor tænkte jeg, at jeg ville lave et indlæg, hvor jeg forklarer, hvordan jeg har råd til at shoppe så meget, som jeg gør.

En rigtig tilbudsjæger

Jeg synes selv, at jeg er god til at finde de gode tilbud. Jeg ved hvor – og hvornår – jeg skal lede. Lige nu bugner butikkerne af gode tilbud i forbindelse med januarudsalget, og det har jeg selvfølgelig udnyttet og fundet mig et par billige, lækre ting. Faktisk køber jeg sjældent noget til fuld pris, da man altid kan finde et godt tilbud et eller andet sted, især på internettet.

Finder rabatkoder på nettet

En anden ting, som jeg først for nylig har fået øjnene op for, er rabatkoder og -kuponer. Jeg har fundet en hjemmeside, hvor man kan finde rabatkoder og tilbud fra en masse forskellige forhandlere. Siden er super smart, fordi den netop samler tilbuddene, så de er nemme at overskue. Hvis I har lyst til at kigge lidt på siden, kan I finde den her.

Det handler om prioritering

I sidste ende handler det jo egentlig bare om at prioritere sine penge. Jeg vælger at bruge størstedelen af mit rådighedsbeløb på tøj og sko. Til gengæld bruger jeg ikke så mange penge på mad, da jeg også her holder godt øje med tilbud i supermarkederne. Jeg tager cyklen, så tit jeg kan, og mine transportudgifter er derfor også små. På den måde hænger min økonomi fint sammen, og jeg tvinger ikke mig selv til at tage dumme lån. Når der er lavvande i økonomien, skærer jeg selvfølgelig også ned på mit tøjforbrug.