DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Det kan være en rigtig god idé at investere i en knivmagnet. Disse er blokke af for eksempel træ eller stål med indbyggede magneter, hvorpå du kan hænge dine køkkenknive.

Der er en lang række praktiske og indretningsmæssige fordele ved at opbevare dine knive på denne måde frem for at benytte en knivblok.

Beskytter knivene mod slid

Hvis du går op i madlavning og måske har købt nogle dyre knive til formålet, vil det være en skam ikke at passe ordentligt på dem.

Ved at bruge en knivmagnet sikrer du dig, at dine knive beskyttes mod ridser og anden slitage, hvilket selvfølgelig er i de flestes interesse.

Hvis du ønsker at dine knive skal holde længe, bør du derfor købe en knivmagnet.

Hygiejnisk og pladsbesparende

I et køkken bør hygiejne være din førsteprioritet. Det er dog ikke alle, der er opmærksomme på, at knivblokke ofte samler støv og skidt, hvilket kan sænke dit hygiejneniveau væsentligt.

Med en knivmagnet slipper du for dette problem. Desuden sparer du utroligt meget plads, da knivene som bekendt hænger på væggen og derfor ikke fylder på køkkenbordet.

Hvis du køber din knivmagnet hos Hvalsøe Design, er du desuden garanteret, at dine knivmagneter kan hænges op stort set hvor som helst. Her fås magneterne nemlig i et utroligt smukt og slankt design, der ikke bare passer til de fleste køkkener, men også kan monteres på de fleste vægge – selv ved begrænset plads.

Indret dit køkken

En knivmagnet sørger ikke bare for, at du holder en god hygiejne og sikrer dine knive mod slid. Med en knivmagnet giver du nemlig dit køkken et professionelt og unikt look, hvor du på en diskret måde kan få lov til at vise dine flotte knive frem for dine gæster uden at skulle gøre noget.