DEL

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har fået nyt tapet på mine vægge. Det er jeg rigtig glad for, for jeg har i lang tid gået og syntes, at det var på tide, at der skete noget derhjemme. Og nu er det så simpelthen sket.

Valget faldt på noget fantastisk fototapet, som jeg er rigtig glad for, at jeg har besluttet mig for, at jeg ville hænge op. Det er jeg primært fordi, at jeg synes det virkelig pynter herhjemme. Det er som om, at jeg sidder i en lille, grøn oase midt i storbyen. Det er superfedt, og jeg kan ikke rigtig forestille mig, hvordan det havde været, hvis jeg ikke havde fået det.

Så havde jeg nok bare stadig siddet og kigget på bilerne udenfor mit vindue. Desværre, men sådan er det. Og ja, nu vil jeg ud at gå mig en tur, for jeg har så mange tanker i hovedet lige for tiden. Det er ikke så fedt, men ikke desto mindre er det sådan, det er.

Ellers sker der ikke det store i mit liv. Jeg går lidt og dagdrømmer om en mere simpel tilværelse, hvor vi ikke har adgang til internettet, men sådan er det nu engang. Jeg tror, at jeg vil ud at gå mig en tur for ligesom at få tankerne lidt på gled. Det er så dejligt, og så kan jeg jo gå at tænke på, at jeg har skovens dybe stille ro integreret midt på væggen direkte i min dagligstue.

Skal også lige huske at handle lidt ind, for hvis jeg ikke gør det, har jeg ikke noget, som jeg kan spise til aftensmad – og det går naturligvis ikke, for jeg kan da ikke overleve, hvis jeg ikke får mig noget mad. Derfor vil jeg lige løbe et lille ærinde, når jeg alligevel er ude at lufte tankerne. Jeg skal i supermarkedet.