DEL
Plante og grønne fingre

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Jeg har altid betragtet mig selv som en, der går meget op naturen og miljøet. Jeg har også altid syntes, at jeg har gjort mit for ikke at bidrage til forurening unødvendigt overforbrug. På det seneste har jeg dog været opmærksom på mine egne vaner, og det er gået op for mig, at jeg slet ikke gør lige så meget, som jeg burde. Derfor har jeg besluttet at gå all in på bæredygtighed.

Væk med de unødvendige vaner

Det er ikke fedt at skulle indrømme, men jeg har desværre et par vaner, som ikke er særligt miljøvenlige. Den værste af dem er nok mit plastikforbrug. Jeg er slem til at bruge engangsemballage, især til mine madpakker. Det er lidt fjollet, for det er egentligt ret unødvendigt. Jeg kan jo bare lægge det i en bøtte i stedet for en pose – og det gør jeg også fremover. Derudover er det slut med at vaske op i rindende vand og sætte en halvfyldt vaskemaskine i gang.

Økologi hele vejen rundt

Generelt vil jeg gerne være bæredygtig på så mange punkter som muligt. Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker tøj, og nok køber lidt for meget af det. Jeg vil i fremtiden forsøge at skære lidt ned på mit tøjforbrug og overveje, om jeg virkelig har brug for den jakke, den kjole eller de stilletter.

Derudover har jeg fået øjnene op for, hvor meget lækkert økologisk tøj, der egentlig findes. Jeg har altid tænkt på øko-tøj som noget formløst og usexet, men der har jeg da taget grundigt fejl. Der findes så meget smukt økologisk tøj, og så er det virkelig behageligt at have på samtidigt. Jeg har fundet min nye go-to hjemmeside, og hvis I har lyst til at tage et kig på den, kan I gøre det her. Men pas på, det kan være en fristende fornøjelse.