DEL
mødelokale

Indholdet du nu skal til at læse er betalt for af virksomheden, der linkes til. Linket er derfor også af betalt karakter.

Som jeg tidligere har beskrevet, er min arbejdsplads i gang med at udvide til det tyske marked, da vi alvor er ved at vokse i størrelse. Vi blev dog indkaldt til et akut møde i går, da der er opstået nogen problemer, som vi skal have styr på. Da vi har meget metalarbejde, som skal laves, leder vi efter en virksomhed, som arbejder med bearbejdning af store emner, da det er gået hen og blevet relevant for os.

Det er blevet mit ansvar

Da jeg har fået mere ansvar på mit job, er det mig, som har fået til opgave at finde en virksomhed, der arbejder med bearbejdning af store emner, så vi hurtigt kan komme i gang, da vi har svært ved at varetage opgaven selv. Jeg er derfor begyndt at lede efter virksomheder, der arbejder med bearbejdning af store emner. Jeg faldt over denne hjemmeside, hvor jeg fandt ud af, at de netop kunne stå for opgaven omkring bearbejdning af store emner. Jeg vil derfor tage kontakt til dem, så vi kan påbegynde vores samarbejde med det samme.

Jeg vokser med min nye rolle

Efter jeg har fået en ny rolle på mit arbejde, er jeg for alvor ved at vokse i min nye rolle. Jeg skulle lige ind i det i starten, da jeg laver mange andre ting, end hvad jeg var vant til førhen. Jeg synes dog, at det er spændende, da jeg har fået et langt større ansvar, end hvad jeg havde førhen. Jeg kan dog stadig godt mærke, at det er lidt anderledes i forhold til min gamle rolle, hvor jeg havde et mindre ansvar. Jeg er derfor også begyndt at arbejde mere hjemme, da jeg har svært ved at nå det hele på arbejde. Dette gør dog ikke noget, da det kun lige er i starten, hvor der er meget travlt. Dette skal også ses ud fra, at vi er i gang med at udvide kraftigt.